Skip to content

Pijn in nek en hoofd verminderen met manuele geneeswijze

Heeft u last van pijn in uw nek en hoofd? Of heeft u voornamelijk spanningshoofdpijn? Hoofdpijn kan verschillende oorzaken hebben en er zijn dus ook verschillende typen hoofdpijn. Manuele geneeskunde is voor spierspanningshoofdpijn en cervicogene hoofdpijn vaak erg effectief. Ook kan deze behandelvorm voor andere vormen van hoofdpijn goed werken. Op basis van een screening en intakegesprek kunnen wij bepalen wat wij voor u kunnen betekenen.

Pijn in nek en hoofd 880

Bij hoofdpijn kijken wij niet alleen naar de pijn zelf maar nemen wij ook verschillende andere factoren mee. We kijken namelijk ook naar de houding van uw nek en onderzoeken hoe we de spanning in de spieren rondom uw nek en hoofd kunnen verminderen. Hierdoor voelen veel mensen na één behandeling al verandering. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem contact met ons op!

Pijn in nek en hoofd verminderen met een persoonlijk behandelplan

Zodra u een afspraak bij mij ons maakt om pijn in uw nek en hoofd te verminderen stellen wij een behandelplan op maat op. Zo bekijken we of de spieren in uw nek sterk genoeg zijn en of het bijvoorbeeld nodig is om specifieke technieken toe te passen om gewrichten los te maken. Dit zal per persoon verschillen omdat de klachten meestal om andere redenen zijn ontstaan. Op basis van een screening en intakegesprek zullen wij een persoonlijk behandelplan opstellen.

Uiteraard houden wij rekening met uw wensen. In sommige gevallen kan het veel baat hebben om uw nek te manipuleren. Daarbij onderzoeken wij eerst of het nuttig en veilig is. Wij streven hierbij de hoogste kwaliteitsnormen na. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen om de pijn in uw nek en hoofd te verminderen? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Pijn in nek en hoofd 880

Snel minder last van pijn in uw nek en hoofd

Wilt u snel minder last hebben van pijn in uw nek en hoofd? Wij helpen u zo snel mogelijk weer op weg zodat u zonder problemen uw dagelijkse bezigheden kunt oppakken. Stilzitten is niet aan ons besteed want wij hebben als doel om u weer in beweging te brengen! Vaak is het mogelijk om met een aanvullende verzekering in aanmerking te komen voor een vergoeding voor manuele therapie. Wilt u snel af van uw klachten? Maak dan gelijk een afspraak via het contactformulier!