Skip to content

Wat kan manuele geneeskunde voor u betekenen?

Heeft u plotselinge of chronische pijn in uw nek en hoofd? Onze deskundigen leggen u graag uit wat manuele geneeskunde voor u kan betekenen. U kunt snel bij ons terecht omdat u geen verwijsbrief van de huisarts nodig hebt. Wij hebben ons gespecialiseerd in het onderzoeken van afwijkingen in de wervelkolom. Daarnaast hebben wij expertise op het gebied van het verminderen en verhelpen van pijnklachten.

Ook bij andere bewegingsklachten weten wij hoe deze volgens de principes van manuele geneeskunde behandeld moeten worden. Iedereen in ons team is een gespecialiseerd fysiotherapeut waardoor wij u vakkundig en professioneel kunnen behandelen. Het advies dat u van ons krijgt is dus van hoge kwaliteit! Wil u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Manuele geneeskunde 70

Resultaat van behandelingen op het gebied van manuele geneeskunde

Benieuwd naar het resultaat van behandelingen op het gebied van manuele geneeskunde? Het is al meerdere malen uit onderzoek bewezen dat mensen gelijk verandering opmerken na één behandeling. Veel mensen geven aan dat ze minder pijn ervaren en zich minder stijf voelen. Wij bereiken dit resultaat door meerdere factoren in de behandeling mee te nemen. Zo kijken we naar uw houding en onderzoeken we uw gewrichten en spieren.

Dit staat namelijk allemaal in verband met elkaar. Op basis hiervan kunnen wij bepalen welke behandeling voor het meeste resultaat zal zorgen. Uiteraard worden uw wensen hierbij meegenomen. Wordt u belemmerd door pijn in uw dagelijks leven of heeft u last van stijfheid in de spieren? Maak gelijk een afspraak zodat uw klachten niet erger worden en zo snel mogelijk kunnen worden verholpen.

Concrete werkwijze bij manuele therapie

Wilt u direct weten waar u aan toe bent bij een behandeling voor manuele geneeskunde? Dat begrijpen wij en daarom leggen wij na het intakegesprek gelijk aan u uit hoe het behandeltraject er uit zal zijn. Ook geven wij een indicatie van hoe lang het ongeveer zal duren. 

Kosteneffectief dus! Wij hebben kennis van gespecialiseerde technieken die als doel hebben dat u weer makkelijk kunt bewegen en minder pijn zult hebben. Daarnaast vinden wij preventie erg belangrijk. Tijdens een consult krijg u daarom tips van ons mee om goed te blijven bewegen en oefeningen te doen waardoor u klachten, zoals rugpijn, kunt voorkomen. 

praktijk voor manuele geneeswijze